Zilver verkopen Hengelo

Bel me terug

Als u oud zilver en oud goud wilt verkopen in de omgeving van Haaksbergen - Kom dan naar De Goudinkoper in Enschede

Heeft u oud goud en zilver dat u wilt verkopen? Kom dan nabij Haaksbergen naar onze winkel in Enschede! Zilveren en gouden sieraden, horloges, munten, bestek, kandelaren, goudstaven, tandgoud, zilveren guldens en rijksdaalders, of nog iets heel anders van goud of zilver, u kunt bij ons terecht. Alles van goud of zilver kunt u verkopen in de buurt van Haaksbergen, ongeacht de staat. Zo is beschadigd, kapot of incompleet goud- en zilverwerk ook welkom. Ook de hoeveelheid is niet van belang. Een enkel kettinkje of een complete verzameling, bij ons kunt u het inruilen voor contant geld.

 

Goud en zilver verkopen in de omgeving van Haaksbergen: Hoe werkt dat?

 

Als u uw goud of zilver wilt verkopen dichtbij Haaksbergen wordt er eerst een nauwkeurige taxatie gemaakt. Zo’n taxatie is gratis en vrijblijvend. Wij maken de taxatie waar u zelf bij bent, zodat u kunt zien dat alles netjes gebeurt. Na de taxatie krijgt u een bod en kunt u overgaan tot het verkopen van uw goud en zilver nabij Haaksbergen in Enschede. Wij streven ernaar altijd zo veel mogelijk te bieden, omdat wij vinden dat de klant ook daadwerkelijk het geld moet krijgen dat zijn goud- en zilverwerk waard is.

 

Naast goud en zilver kunt u ook diamanten verkopen in de omgeving van Haaksbergen. Geslepen of ongeslepen, rein of onrein, diamanten met of zonder certificaat, bij ons kunt u met al uw diamanten terecht. Op de volgende pagina’s vindt u meer informatie over het verkopen van uw goud, zilver en diamanten in de buurt van Haaksbergen:

 

Heeft u nog vragen over het verkopen van uw zilver, goud en diamant nabij Haaksbergen? Stel ze gerust en neem contact [4] op met De Goudinkoper in Enschede. Wij zullen graag al uw vragen uitvoerig beantwoorden.

[1] http://www.degoudinkoper.nl/zilver.htm
[2] http://www.degoudinkoper.nl/goud.htm
[3] http://www.degoudinkoper.nl/diamanten.htm
[4] http://www.degoudinkoper.nl/contact.htm

Kom in
contact

Benieuwd wat uw zilver opbrengt?