Bel me terug

Verkoop van nieuwe en tweedehands sieraden

Naast de inkoop van gouden- en zilveren sieraden kunt u bij De Goudinkoper terecht voor nieuwe en tweedehands sieraden. Andere benamingen voor tweedehands sieraden zijn vintage sieraden, occasion sieraden en preloved sieraden. Laat u verassen door onze schitterende collectie gouden- en zilveren sieraden.

Als trouwringenspecialist heeft De Goudinkoper eveneens een uitgebreide collectie trouwringen.

Nieuwe sieraden

De Goudinkoper verkoopt nieuwe trendy sieraden van goud en zilver. Wij volgen de meest recente ontwikkelingen in de sieradenbranche en hebben een collectie die aansluit bij de nieuwste modetrends. Kom langs in onze winkel en laat u verassen door onze schitterende collectie. Denk hierbij aan zilveren en gouden sieraden als oorbellen, armbanden, kettingen en ringen.
De meeste van onze nieuwe zilveren sieraden zijn gerodineerd. Dat wil zeggen dat ze voorzien zijn van een witgouden laag.

Vintage, antieke en tweedehands sieraden

Bij De Goudinkoper vind je een uitgebreid assortiment aan antieke sieraden en vintage sieraden/ occasion sieraden/ tweedehands sieraden/ pre-owned  sieraden van goud en zilver, voor zowel dames als heren. Alle juwelen zijn gecontroleerd op gebreken, zijn vakkundig gereinigd en gepolijst en zijn van een hoge kwaliteit. Armbanden, ringen, oorbellen, kettingen, hangers en broches zijn voorbeelden van sieraden die wij verkopen in onze winkel.

Maar ook bekende sieraden als de close forever armband met bedels, het jasseron collier, de koningsketting, de ring met groeidiamant, en vele andere sieraden zijn regelmatig bij ons te vinden.

Van al onze vintage sieraden hebben wij maar één exemplaar. U zal dus niet snel eenzelfde sieraad tegenkomen. Dit maakt het shoppen bij De Goudinkoper een unieke ervaring. Wekelijks worden er nieuwe sieraden en juwelen toegevoegd aan ons assortiment.

Trouwringen

Geelgouden trouwringen

De Goudinkoper kan zich met de jarenlange ervaring in de verkoop van trouwringen met recht trouwringenspecialist noemen. Wij verkopen een schitterende en uitgebreide collectie unieke trouwringen voor scherpe prijzen. Naast trouwringen verkopen wij ook verlovingsringen, partnerringen en vriendschapsringen. Onze trouwringen zijn met de uiterste zorg uitgekozen. De trouwringen zijn gemaakt van veel verschillende materialen, legeringen en vormen en kleuren, allemaal van de hoogste kwaliteit. Omdat wij een uitgebreide collectie hebben is de kans dat u bij ons slaagt erg groot. Kom langs in onze winkel en laat u professioneel helpen door ons in het uitzoeken van uw droomringen!

Je kunt onze uitgebreide assortiment trouwringen, verlovingsringen, vriendschapsringen, partnerringen en sieraden bekijken op www.diamonto.nl.

De 7 voordelen van De Goudinkoper

Kom in
contact

Benieuwd welke schitterende sieraden wij verkopen?