Inkoop per post

Bel me terug

Inkoop per post

Lukt het u op de een of ander manier niet om voor de verkoop van uw gouden en zilveren sieraden bij ons naar de winkel te komen? 

Maak dan gebruik van onze edelmetaal inkoop service. Deze kunt u gebruiken voor alle verschillende sieraden van (oud) goud, (oud) zilver alsook munten en baren. Dit is eenvoudig
en werkt als volgt

Stuur een mail naar info@degoudinkoper.nl met het verzoek om een taxatiepakket.

Leg uw oud goud (sieraden etc.), munten, zilveren bestek of andere edele metalen in de luchtkussen envelop. Vul het formulier zo volledig mogelijk in en onderteken deze. Vergeet niet om een kopie legitimatie mee te sturen?

Stuur vervolgens alles aangetekend op naar ons adres.  

Houd er rekening mee dat alles goed ingepakt in de luchtkussen envelop of het pakketje zit. Noteer bij verzending geen termen als “goudaankoop” – ​​”de handel edelmetalen” of iets wat daar op lijkt. De verzendgegevens staan vermeld op het verzendformulier.

De verpakking

We zullen na ontvangst uw goederen controleren en taxeren. Vervolgens nemen wij contact op per telefoon of email om met u het aankoopbedrag te bespreken. 

Gaat u akkoord met het inkoopbedrag dan ontvangt u de overeengekomen aankoopprijs voor de edelmetalen nog dezelfde dag op de door u opgegeven bankrekening. Mocht u niet akkoord gaan dan worden uw juwelen kosteloos en aangetekend teruggezonden.

Uw voordeel?

Het is comfortabel, snel, ongecompliceerd en het maakt niet uit hoe ver u bij ons vandaan woont! U ontvangt uw geld snel, veilig en gemakkelijk via de bank.

Kom in
contact

Uw goud laten inkopen per post?