Diamanten

Bel me terug

Diamanten verkopen?

Naast de in- en verkoop van goud en zilver richten wij ons op het inkopen van losse diamanten en diamanten sieraden. Bij een bezoek aan De Goudinkoper zal de taxateur uw diamanten op waarde schatten. Dit wordt door onze diamantexpert op een grondige manier gedaan waarna een waarde indicatie wordt afgegeven.

Bij de inkoop van diamanten wordt de waarde bepaald door verschillende factoren. Onze diamant expert kan u alles vertellen over de eigenschappen van uw diamanten en de waarde ervan. De waarde van een diamant is volledig afhankelijk van de eigenschappen van de diamant. De kwaliteit van een diamant wordt beoordeeld aan de hand van 4 aspecten, de zogenaamde 4C´s. Dit zijn de Cut, Carat, Clarity en Color.

Voor diamanten zonder certificaat kunt u ook bij ons terecht. Wij kopen zowel gecertificeerde als ook niet gecertificeerde diamanten in. Kom langs in onze winkel voor een vrijblijvende taxatie van uw diamanten en ontvang hiervoor de beste prijs.

Bij de Goudinkoper kunt u rekenen op een goede prijs, een goede service en een eerlijke en transparante taxatie van uw diamanten.

Kom in
contact

Benieuwd wat uw diamanten waard zijn?